• You are here:
  • Apoteke
  • Apoteka Primax - lanac apoteka u Beogradu

Apoteka Primax - lanac apoteka u Beogradu

Apoteka Primax - lanac apoteka u Beogradu
Contact:
Address: Pasterova 4, Beograd 11000
Type: Apoteke
  • Business Details
  • Map
  • Gallery

O NAMA

P R I M A X d.o.o. osnovan je 1993. godine u Beogradu.

U startu, osnovna delatnost preduzeća je bila je farmaceutska delatnost - apoteke i veleprodaja lekova, medicinskih sredstava, kozmetike i dijetetskih sredstava.
Vremenom, posle dugog niza godina uspešnog poslovanja, PRIMAX d.o.o doživljava ekspanziju, prerastajući u veliko preduzeće sa više različitih sektora i oko 100 zaposlenih.
Osim 14 poznatih, savremeno opremljenih i dobro snadbevenih apoteka u Beogradu, PRIMAX je ponosan zastupnik nekoliko najpoznatijih svetskih brendova, a ima i sopstvenu proizvodnju medicinske kozmetike i herbalnih proizvoda, kao i moderne kozmetičke salone. Naš tim sastoji se visoko kvalifikovanih farmaceuta, farmaceutskih tehničara, tehnologa, lekara, stomatologa, nutricionista, esteticara-kozmeticara, frizera, menadžera, pravnika, ekonomista... Naši pacijenti i ostali klijenti, saradnici, veleprodajni domaći i i ino-partneri u nama vide kompetentnog, pouzdanog i tržišno konkurentnog partnera u oblasti farmacije, medicinskih sredstava, kozmetike i biljnih preparata.

* Maloprodajni tim PRIMAX-a cine farmaceuti i farmaceutski tehničara Prima apoteka, koji 24h dnevno brinu o zdravlju i lepoti Beograđana! Od ukupno 14 Prima apoteka na atraktivnim lokacijama u centru Beograda, 7 apoteka rade 24h dnevno, pružajući u svako doba dana i noći udobnost, sigurnost i brzu uslugu pacijentima u raznim delovima grada.

* Veleprodajni tim PRIMAX-a vec godinama uspešno vrši distribuciju poznatih svetskih brendova kao sto su Nurse Harvey's sirup, Sunlife, Uriscan, OPI, Kitchen Aid, TePe... Naš magacin, koji je opremljen po najsavremenijim standardima i poseduje sertifikat ISO 9001-2000, vrši kvalitetno skladištenje i brzu isporuku farmaceutskih i drugih proizvoda do svih kupaca na citavoj teritoriji Srbije. Dugi niz godina uspešno saradjujemo sa biohemijskim laboratorijama najpoznatijih zdravstvenih centara širom Srbije, snadbevajuci ih najkvalitetnijim reagens trakama za hemijsku analizu urina. Od 2007.godine, od kada PRIMAX d.o.o postaje distributer engleske kompanije Smith&Nephew, stručni tim veledrogerije dobija jos jedan imperativ u radu sa zdravstvenim centrima - razvija aktivnu saradnju sa hirurzima i drugim lekarima i medicinskim osobljem u cilju konstantnog unapređenja kvaliteta života pacijenata sa hroničnim i akutnim ranama.

* PRIMAX proizvodni tim u savremeno opremljenim laboratorijama, nakon opsežnih istraživanja, razvio je najsavremenije recepture za proizvodnju medicinske kozmetike, herbalnih vagitorija i supozitorija, melema i gelova. Takođe, tim za razvoj intenzivno radi i na novim projektima proizvodnje dijetetskih sredstava - kapsula i sirupa za decu i odrasle.

* I naravno, pošto zdravlje ne moze bez lepote, ponosni smo našim novootvorenim OPI salonima lepote, u kojima Vas uvek mogu obradovati najnovije ideje naših talentovanih frizera i kozmetičara!

Opstajemo i rastemo jer poštujemo i negujemo istraživački duh, istrajnost, nove ideje i timski rad.

Bolnica menssana                  

 

 

 

Go to top