Davanje injekcije kod kuće, u stanu

Po čemu se naši centar u davanju injekcija kod kuće, ili u Vašem stanu, intramuskularno, odnosno intravenski razlikuje od svih ostalih centara u Srbiji?

Mi smo jedini centar ovog tipa u regionu, gde je u davanju terapije ne učestvuje direktno medicinska sestra nego obučeni lekar.
 
Po zakonu, medicinska sestra sama nikada ne bi smela da ordinira terapiju, bez prisustva lekara u neposrednoj blizini.
 
Kada odete u dom zdravlja da primite svoju injekciju, lekar se obično nalazi u ambulanti koja je do sale za intervencije.
 
Kada želite da primite terapiju kod kuće, većina centara i privatnih ordinacija tu uslugu nudi, ali tom prilikom dolazi sestra.
 
Čak i neki od najpoznatijih centara ovog tipa u Srbiji, kod kojih je ova usluga veoma rasprostranjena nemaju zaposlenog lekara.
 
Ovo napominjemo kao veoma važno, a to je zbog toga što kod određenog broja pacijenata, bez obzira da li su alergični na lekove ili nisu može da dođe do nepredviđenih alergijskih reakcija.
 
U tim prilikama može i sme da reaguje jedino lekar koji je obučen za to.
 
To na žalost može da bude i alergijska reakcija koja se do sada nije manifestovala, odnosno pacijent je ranije primao lek bez problema.
 
Kada do toga dođe, samo lekar može adekvatno da reaguje i da spreči nastanak veoma ozbiljne komplikacije.
 
Zato u našem centru, terapiju udaju isključivo lekari, atu priliku možete da iskoristite da porazgovarate sa lekarom koji vam dođe u posetu o eventualnoj prognoza vaše bolesti, toku terapije, ili bilo šta drugo vi budete želeli, čak možete iskoristiti priliku i da se previjaete i skinete konce ukoliko ste operisani i to vam ništa neće biti dodatno naplaćeno.
 
Za sve dodatne informacije i besplatne savete budite slobodni pozovite nas na brojeve telefona koje vidite na svom ekranu i lekar specijalista u najkraćem mogućem roku odgovori će vam na vaš upit.


Dr Stojicevic Dragan Centar Estetika

Dr sci med Dragan Stojićević, specijalista hirurgije 

069/2161-336

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

                                    

 

 

 

Go to top