Šta da obučem, šta da obučem?

Sledbenici joge vežbaju u raznovrsnoj opremi. Praktično rečeno, ono što ljudi nose zavisi od stepena težine vežbi i temperaturi u vežbaonici. Naravno, ne može se zanemariti ni pitanje ličnog ukusa u odevanju. Mali broj ekscentrika vežbaju nagi, što nije preporučljivo jer to može uznemiravati druge ljude. Osim toga, lako mogu da se prehlade. Čak i kada vežbate sami morate pokriti bedra da biste zaštitili bubrege i donji stomak.

Žene najčešće nose trikoe, trenerke, šortseve i uske majice. Muškarci uglav­nom vežbaju u šortsevima, trenerkama i majicama.

Najvažnije je nositi čistu, udobnu i pristojnu odeću koja ne sputava kretanje i ne ograničava disanje. Ako volite da terate modu, možete naručiti posebne sportske komplete za vežbanje joge (pogledajte dodatak).

 

Ukoliko vežbate napolju ili u hladnijoj prostoriji, bilo bi dobro da obučete više slojeva odeće, da biste postepeno mogli da se svlačite kako vas vežbe budu zagrevale. Dodatni slojevi odeće su pogodni i kada pređete na opuštanje ili meditaciju.

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

Contractubex protiv ožiljaka

hijaluronski fileri, botoks, prp, vampirski lifting 

 


 

 

 

 

plasticna hirurgija, hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija, prp

 

Go to top