Šta da obučem, šta da obučem?

Sledbenici joge vežbaju u raznovrsnoj opremi. Praktično rečeno, ono što ljudi nose zavisi od stepena težine vežbi i temperaturi u vežbaonici. Naravno, ne može se zanemariti ni pitanje ličnog ukusa u odevanju. Mali broj ekscentrika vežbaju nagi, što nije preporučljivo jer to može uznemiravati druge ljude. Osim toga, lako mogu da se prehlade. Čak i kada vežbate sami morate pokriti bedra da biste zaštitili bubrege i donji stomak.

Žene najčešće nose trikoe, trenerke, šortseve i uske majice. Muškarci uglav­nom vežbaju u šortsevima, trenerkama i majicama.

Najvažnije je nositi čistu, udobnu i pristojnu odeću koja ne sputava kretanje i ne ograničava disanje. Ako volite da terate modu, možete naručiti posebne sportske komplete za vežbanje joge (pogledajte dodatak).

 

Ukoliko vežbate napolju ili u hladnijoj prostoriji, bilo bi dobro da obučete više slojeva odeće, da biste postepeno mogli da se svlačite kako vas vežbe budu zagrevale. Dodatni slojevi odeće su pogodni i kada pređete na opuštanje ili meditaciju.

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

 

lanac apoteka filly farm 

 

  

 

  

lekarski pregled za vozacku

Go to top