KOLON ČISTAČ - IMUNOSTIMULATOR

REGULIŠE RAD DEBELOG CREVA, STABILIŠE RAD JETRE

Sa dodatkom:     - ĐUMBIRA

                             - NATRIJUM ASKORBATA (Vitamina C)

                             - ZEOLITA

Svaku zdravstvenu terapiju, posebno kad je u pitanju KANCER, trebalo bi započeti totalnim čišćenjem debelog creva, koje podrazumeva 5 dana bez uzimanja krute hrane, samo na vodi, supama i sokovima, bilo od jabuke, ili neki drugi bistri ne gazirani sokovi, uz dodatak “Kolon čistača”.

Za one koji MISLE da to ne mogu provesti, postoje i manje rigorozni protokoli ali i manje delotvorni.

POTPUNO ČIŠĆENJE DEBELOG CREVA

9-dnevni program uz 5-dnevno uzimanje samo tečnosti (Bez čvrste hrane).

PRIPREMA prve i svake od sledećih tri večeri uzeti dve doze Magnezijum hlorida i jednu kašiku “Kolon čistača”, pomešanog sa 3-4 dl destilovane vode. Umesto destilovane vode, dobra zamena je i prokuvana, demineralizovana voda za pegle. Smanjiti unos hrane 25 posto svaki od sledećih tri dana, kako bi se bolje ušlo u deo potpunog gladovanja i obavezno piti 6-8 čaša vode (najbolje destilovane) dnevno. Nakon tri dana ući u Glavnu terapiju. U suštini, potrebno je postići barem dve stolice dnevno i tek tada ući u Glavnu terapiju, čak ako to potraje i neki dan duže.

GLAVNA TERAPIJA Tokom sledećih pet dana, “Kolon čistač” se uzima na svaka tri sata, jedna supena kašika u velikoj čaši (teglici) vode od 3-4 dl u ukupnom unosu od 5 kašika dnevno. Svake večeri, takođe, uzeti i jednu dozu Magnezijum hlorida! Umesto vode, može se koristiti i neki sok - najbolje od jabuke, a može i bistra supa od povrća ali, svakako, bez povrća.

Nakon kompletne terapije, kako bi se olakšao povratak na krutu hranu, prekida se post. Pojesti jednu jabuku za doručak. Za ručak, uvesti malu porciju salate, povrće, integrirani pirinač. Za večeru, isto kao i ručak, ali uvesti proteine u mix. U večernjim satima, uzeti poslednju čašu “Kolon čistača” i Magnezijum hlorida i, vi ste se maksimalno očistili! Nakon čišćenja, nastaviti svakodnevno uzimati po jednu kašiku “Kolon čistača”, pola sata pre ručka, ili pre doručka, zajedno sa Natrijum askorbatom, radi bolje probave i podizanja imuniteta.

Neka iskustva su pokazala da čak i rešavanje problema Ascita (pojave vode u abdomenu zbog lošeg rada jetre) počinje baš totalnim čišćenjem debelog creva, a tek potom čišćenjem jetre. Ako mislite da niste dovoljno odlučni da sprovedete ovakvu dijetu, možete pokušati s produljenim uzimanjem “Kolon čistača”, od desetak dana, uz konzumiranje i nekih namirnica. Neka to budu manje količine voća, povrća, integralnih žitarica, graha, graška i drugih namirnica bogatih vlaknima. Svakako izbegavati sve šećere, mleko i mlečne proizvode, meso, i nikako ne koristiti kafu i napitke sa kofeinom, alkohol ... Izbjegavajte sve ono što i inače treba izbegavati ako želite povratiti zdravlje ili ostati zdravi.

Iako je čišćenje debelog creva primarna funkcija “Kolon čistača”, postoji još nekoliko izuzeto važnih zdravstvenih učinaka njegovog korišćenja.

Đumbir nije ovde samo zbog okusa već, poznato je da pomaže u snižavanju razine holesterola i stimuliše pretvorbu holesterola u žučne kiseline i potpomaže lučenje žuči. Ujedno, stimuliše želučane enzime koji potpomažu probavu hrane i ubrzavaju metaboličke procese - olakšavaju mršavljenje. Ubrzani metabolizam podrazumeva brže sagorevanje kalorija - olakšano i brže mršavljenje.

Poboljšava pokretljivost želuca što istovremeno smanjuje nadutost i zatvor.

          - Povlačenje vode iz mekih tkiva

Ne samo kad je u pitanju tako težak problem kao što je ASCIT već i kod blažih oblika zadržavanja vode u organizmu, sa samo jednom do dve male kašičice “Kolon čistača” u toku dana, uz redovnu i ispravnu ishranu, primećuje se povlačenje vode iz mekih tkiva (noge… ruke ...)

          - Opstipacija i (ili) proljev (dijareja)

Redovno unošenje “Kolon čistača” od jedne ili dve kašikice tokom dana, reguliše stolicu, bilo da je u pitanju opstipacija ili dijareja (proljev) i to ne kao laksativ ili sredstvo protiv proljeva, već tako što u debelom crevu aktivira korisne bakterije i, praktično, reguliše pravilan rad Debelog creva. Ovo je rešenje na dug period, tj. trajno rešenje problema - izlečenje.

          - Podizanje imuniteta

Izreka koja kaže da “Zdravlje i bolest ulaze na usta”, odnosi se baš na rad Debelog creva. Kompletan imunitet ovisi, prvenstveno, od rada Debelog creva. Jetra, kao glavni čistač organizma, može pravilno funkcionisati samo ako ima čisto Debelo crevo, jer sve toksine koje očisti iz organizma, izbacuje u Debelo crevo, a upravo tu funkciju omogućava “Kolon čistač”.

          - Regulisanje pretilosti (prekomerne težine)

Redovnim uzimanjem 'Кolon čistača', jedne male kašičice, pola sata pre svakog jela, postiže se zavidan nivo sitosti i gubitak potrebe za prekomernim unosom hrane. Sve one 'skupe formule', zvučnih imena, koje vam sa TV ekrana obećavaju regulisanje težine bez odricanja, nisu ništa drugo do ovaj jeftini 'Kolon čistač'. Prah, koji stvara osećaj sitosti i omogućava vam da se lakše odreknete prekomernih količina hrane za kojom i nemate pravu potrebu.

          - Normalizacija dijabetesa i holesterola

Ponovo ista priča - čisto Debelo crevo - put za čišćenje jetre i olakšan rad gušterače. Gušterača je zadužena za lučenje enzima i kompletnu probavu - enzimi su život. Ne mogućnost pravilnog rada jetre može uzrokovati da gušterača počinje nestajati, doslovno, da se 'pojede', a kad se stanje uravnoteži primjenom 'Kolon čistača', automatski se regulišu problemi dijabetesa i holesterola.

Uz Natrijum askorbat i Magnezijum hlorid, 'Kolon čistač' treba biti prvi od suplemenata koje treba uneti u organizam jer, pomaže kod svih zdravstvenih problema.

Ovde u potpunosti vredi pravilo da - ne postoje ne izlječive bolesti već samo ne izlječivi pacijenti - pacijenti koji nisu spremni na promene u životu - pre svaga na promene u ishrani.

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

Contractubex protiv ožiljaka

hijaluronski fileri, botoks, prp, vampirski lifting 

 


 

 

 

 

plasticna hirurgija, hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija, prp

 

Go to top