HUNZA – B17 - EKSTRAKT KOŠTICE KAJSIJE (Mađarski oblik B-17) 

(DIJETETSKI SUPLEMENT, NE PRIPADA GRUPI LEKOVA).  MOŽDA JE BAŠ OVO REŠENJE ZA RAK

 

  Godine 1952. dr.. Ernst T. Krebs, biohemičar iz San Francisca, izneo je teoriju da je glavni uzrok raka avitaminoza, izazvana nedostatakom esencijalne supstance u ishrani modernog čoveka. Identifikovao je to kao deo grupe nitrilosida, rasprostranjenih najčešće u semenkama voća iz obitelji ruža (Rosaceae) kao što su: gorki badem, kajsija, glog, trešnja, breskva i šljiva, ali se nalazi i u travama, kukuruzu, sirku, prosu,  semenu lana i mnogim namirnicama koje su izbačene iz jelovnika moderne civilizacije. Odgovarajući naziv za faktor u hrani koja ima nitrilosidi je - VITAMIN. Budući da je bio sedamnaesti po redu izoliran iz B kompleksa, dr.. Krebs ga je nazvao: „VITAMIN BI7".

Sve ćelije tela građene su isključivo od onoga što jedemo i pijemo i niti jedna se ne sastoji od farmakoloških pripravaka (tzv. lekova).

Dr.. Dean Burk, direktor odela za citohemiju Vladinog Nacionalnog Instituta za rak je rekao: "Osim B17 ni jedan drugi, bilo biološki bilo hemijski lek protiv raka ne može tako brzo dovesti do oporavka i staviti pod kontrolu zločudne ćelije ...." Osim što uništava ćelije raka, B-17 ima i druga pozitivna delovanja: Normalizuje visok krvni pritisak / poboljšava apetit / povećava hemoglobin i broj eritrocita - pomaže kod anemije / deluje kao analgetik, smanjuje bolove uzrokovane tumorom / pomaže kod reumatskih bolova.

Najbrži način unosa B17 u telo je kroz ekstarkt koštice kajsije. Ne samo najbrži već i jedini delotvoran kad dođe do raka. 

TERAPIJA SA B-17 (HUNZA ekstraktom)

Jako važno da se stanice raka navedu da jedu samo šećer iz B-17. Unošenje svakog drugog ugljikohidrata u organizam za vreme lečenja s B17 treba eliminisati. To znači, ne jesti ni krumpir koji je bogat ugljikohidratima koji se pretvaraju u šećer; ne jesti voće koje je već samo prepuno prostih šećera; ne jesti med koji također pripada grupi prostih šećera. U protivnom, ćelije raka će se slatko hraniti ali se neće trovati. Naprotiv, još bolje će napredovati.

Vitamin B17 se pokazao vrlo delotvoran u solidnim kancerima poput karcinom pluća, dojke, prostate, debelog creva i limfoma. Danas je B-17 najčešći suplement u alternativnoj terapiji kancera. ,,Otkrili smo da je laetril učinkovit kod ljudi koji imaju aktivni kancer", kaže doktor Contreras,, ali to nije njegova jedina uloga, jer za prevenciju i sprečavanje reemisije kancera nema ništa tako učinkovito kao B-17.

Kod uzimanja kapsula "Hunza" učinak se pojačava ako se dnevno uzima i 5 do 7 semenki iz koštica kajsije na 10 kg težine (ali, ukupno ne više od pedesetak komada), jer se u košticama nalaze i drugi vitamini, minerali i enzimi, koji će se aktivirati i pomoći "Laetrilu" da se u telu bolje asimilira.

Ukoliko su počele maligne promene, treba uzeti 3-4 kapsule "Hunza" ekstrakta (B17) na dan, uz enzime Tripsyn i Chymotripsyn (pod nazivima: Chymoral, Wobenzym, Megazyme forte ...) Vitamin C, u obliku Natrijum (Sodium) askorbat i obavezno Magnezijum, najbolji je u obliku Magnezijum hlorida.

Ni jedan suplement, pa ni B-17 ne može da deluje bez odgovarajuće dijete koja je osnov svakog lečenja.

Dijeta koju preporučuje dr. Binzel potpuno isključuje hranu životinjskog porekla pa on kaže: "Ako je to životinja ili potiče od životinje - to ne možete da jedete. Ako to nije životinja ili ne dolazi od životinje - to možete da jete ali, to ne može da se kuha, peče ili prži! "
Dakle, isključena je svaka vrsta mesa: sva perad, sve ribe, jaja, sir (čak i mladi, ne masni sir) i mleko. Podrazumeva se da mleko nije hrana za ljude - setite se da ni jedna životinja ne pije mleko posle perioda dojenja i mleko svake životinjske vrste je prilagođeno za razvoj SAMO potomstva te vrste. Više objašnjenja postoji u posebnoj brošuri ili na sajtu:       

www.svejeizljecivo.com

Mišljenja sam (ne kvalifikovanog, naravno) da mladi, bezmasni sir u kombinaciji sa lanenim uljem treba zadržati u ishrani, u što muškarci moraju obavezno dodati i mleveno seme lana (zbog prostate), onako kako to savetuje dr. Johana Budvig. 

Razlog za ovako strogu dijetu leži u otkriću dr. Krebsa da je ćelija kancera okružena proteinskom ovojnicom koju telo mora rastvoriti da bi ubilo kancer. Za rastvaranje te ovojnice potrebni su enzimi Tripsin i Himotripsin koje luči gušterača (ili se uzimaju u tabletama - Chymoral, Wobenzim i sl..). Važno je da se shvati da se velike količine enzima troše na probavu hrane životinjskog porekla i da se može dogoditi da pacijent koji boluje od raka, sve enzime koji su mu na raspolaganju, potroši na probavu hrane i ništa ne ostane telu da se izbori sa tumorskom ovojnicom. Na ovakvoj dijeti bi trebalo biti najmanje četiri meseca, kako bi se za to vreme enzimi gušterače oslobodili od trošenja na hranu životinjskog porekla i omogućiti telu da se izbori sa rakom.

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

Contractubex protiv ožiljaka

hijaluronski fileri, botoks, prp, vampirski lifting 

 


 

 

 

 

plasticna hirurgija, hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija, prp

 

Go to top