Pregled kardiologa, cene, popusti, privatne ordinacije

Vaš izabrani lekar u domu zdravlja Vam je savetovao da ne bi bilo loše da Vas pogleda specijalista kardiologije?

Jedini problem je , što se u bolnici pregled čeka, na holter se čeka dva, tri meseca, na koronarografiju su Vam zakazali za jun 2155. godine.

Ili biste sami želekli da odete do kardiologa, jer se umarate, osećate da Vam srce lupa, imate problema sa povišenim krvnim pritiskom, neko u porodici boluje od srčanih bolesti, imate problema sa aritmijom?

Imate par nedoumica pre pregleda u to smo potpuno uvereni. Ako nikada do sada niste bili kod specijaliste kardiologije, dozvolite da Vam objasnim kako ukratko rzo izgleda.

Prvo što će Vas možda zanimati je kod kod kardiologa otići, koje su to kardiološke ordinacije u Vašem gradu (Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Užicu, Kruševcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku...). Ovo pitanje ostavite za sam kraj, a mi ćemo Vam pomoći da odaberete pravu na osnovu kriterijuma koji su Vam važni.

 

Ako ne znate šta znači eho srca, ili ehokardiografija srca, dozvolite da Vam objasnimo, ukratko to je ultrazvučni pregled srca. Pregled se radi u ambulantnim uslovima, traje relativno kratko i potpuno je bezbolan. Lekar specijalista prisloni ultrazvučnu sondu na Vaše grudi, pre toga stavi malo gela koji može da bude hladan i kroz nekoliko minuta, znaćete parametre koji su važni sa funkcionisanje srca (gledaju se srčane šupljine, debljina i kontraktilnost srčanog mišića, rad i izgled srčanih zalistaka, prostor oko srca i mnogi drugi parametri koje nećete razumeti čak i da se potrudimo da Vam objasnimo. Takodje, ukoliko čitate ovaj tekst, cena ultrazvuka srca, ili cena eho srca, popust na ultrazvuk srca biće naša briga, odnosno pomoći ćemo Vam da jednostavno saznate cene pvih pregleda u Vašem gradu.

Ukoliko Vam nije jasan termin ergometrija srca, pojasnićemo Vam i to. Jednostavno, to je test opterećenja. Izvodi se vrlo jednostavno, na sobnoj bicikli, ili pokretnoj traci, dok ste priključeni na aparat za EKG. Kako se opterećenje povećava, aparat beleži sve što je u tom trenutku bitno i evidentira se svaki nedostatak i loša funkcija Vašeg srčanog mišića.

Holter srca može da bude holter EKG-a, ili holter pritiska. Pregled se sastoji u tome da se na Vašu ruku, ili grudi postave uredjaji koji mere EKG i pritisak i beleže sve promene tokom 24h. Da, dobro ste pročitali, tokom čitavog dana. To je veoma važno, jer kardiolog može da proceni, postoje li promene u toku jednog dana, jer se nekada na običnom pregledu neke stvari ne mogu videti.

Koronarografija srca može da bude invazivna i neinvazivna. Hajde prvo da objasnimo šta znači ova reč neinvazivna. Dakle, posebnim uredjajima, najčešće skenerom (CT) vrši se snimanje (slikanje) krvnih sudova srca i lekar na osnovu snimaka može da  zaključi postoje li promene, ili ne. Dobra stvar kod skenerske koronarografije je ta što je brza i komforna za Vas, ali ne daje dovoljno detaljne rezultate. Najdetaljniji pregled sticanja kompletnog uvida kako izgledaju krvni sudovi srca je klasična koronarografija koja se sastoji od toga da se kateterom udje kroz negi krvni sud, najčešće je to vena noge i ubrizgavanjem kontrasta pod kontrolom rendgena se vide svi detalji na krvnim sudovima.

E sad, ono što Vas možda i najviše zanima, a to je cena kardiologa, kardiološkog pregleda, ekg pregleda, holtera pritiska, EKG-a. Kako da znate ko je najpovoljniji i kod koga otići?

Jednostavno i što je najbolje, potpuno BESPLATNO.

Kliknite na sliku KARDIOLOGIJA, popunite formu sa traženim podacima, upišite svoj broj telefona na koji želite da dobijate poruke od strane kardiologa i odaberite šta Vam najviše odgovara.

Mi smo tu da Vam sve nedoumice otklonimo i da Vam pronadjemo NAJBOLJE, NAJPOVOLJNIJE rešenje za zdravstveni problem koji Vas muči.

 

Kardiologija cene, kardiološke ordinacije, eho srca, ehokardiografija srca, cena ultrazvuka srca, cena eho srca, popust ultrazvuk srca, pritiska, EKG-a, pregled, kardiologa

 

 

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

Contractubex protiv ožiljaka

hijaluronski fileri, botoks, prp, vampirski lifting 

 


 

 

 

 

plasticna hirurgija, hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija, prp

 

                                    

 

 

 

Go to top