Pulmologija, cene, popusti i ponude

Vaš izabrani lekar u domu zdravlja Vam je savetovao da ne bi bilo loše da Vas pogleda specijalista pulmologije? 

Jedini problem je , što se u bolnici pregled čeka, na spriometriju dva, tri meseca, na skener pluća su Vam zakazali za jun 2155. godine. Pulmolog dolazi iz susednog grada, a Vi ne želite da čekate dugo, želite da svoje dete, majku, oca, supružnika, odvedete kod specijaliste za plućne bolesti što pre, možda čak i u drugi grad, ako je potrebno.

Vi biste sami možda da pronadjete koji je najbolji pulmolog u Beogradu, ili u Srbiji? Otišli biste kod privatnog lekara, samo da ne morate da čekate. Ali i tu postoji problem, ne znate koje analize šta znače, koji privatni pulmolozi rade, i na kraju koje su cene. Dozvolite da Vam pomognemo, jer smo mi jedini servis u čitavom ovom delu Evrope koji radi na tim pitanjima, za Vas, i to potpuno BESPLATNO.

 

Pregled pulmologa podrazumeva klasični internistički pregled. Dakle, lekar specijalista pulmologije (lekar za pluća, ili za plućne bolesti) će prvo detaljno porazgovarati sa Vama, odnosno useće vam anamnezu. Pitaće Vas dosta stvari i najbolje je da o svemu pričate detaljno i naravno iskreno. Ako pušite, recite koliko dugo pušite, i koliko cigareta na dan. Ako radite neke poslove koje podrazumevaju zagušljive, zadimljene ili prostorije isšpunjene prašinom, i to napomenite. Obavezno navediste sve tegobe vezano za Vaše disajne organe. Anamneza je pola dijagnoze, i lekar pulmolog mora da zna sve ove podatke kako bi najbolje mogao da stekne uvid u VAše zdravstveno stanje. Nakon anamneze, lekar pulmolog će Vas skinuti do pojasa i poslušati Vaša pluća i raditi dodatne preglede. Ako Vaše stanje zahteva, nekada je potrebno raditi i laboratorijske analize. Za sve nejasnoće za laboratorijske pretrage, za neke reči, i izraze možete pitati nas u kategoriji PITAJTE LEKARA, besplatno naravno.

Ne znate šta je spirometrija. Ukratko, to je jedan od najvažnijih ispitivanja plućne funkcije, gde radite , laički rečeno, duvanje u odredjeni instrument, i na taj način se vrši analiza brojnih parametara funkcionisanja Vašeg disajnog aparata. Više o spirometriji možete da pročitate ovde.

Ukoliko vas brine što ne znate šta je bronhoskopija, i kako se izvodi, i tu ćemo Vam pomoći. U pitanju je pregled, koji spada u grupu invazivnih pregleda kojim se direktno posmatra unutrašnjos dušnika i disajnih puteva, doduše ne onih najmanjih nego onih najvećih. Pregled može biti veoma nekomforan i neprijatan jer se aparatom ulazi direktno u disajne puteve i zvog toga se može raditi pod uslovima anaestezije. Ovim pregled može da se vidi sluzokoža navedenih disajnih puteva, može se uzeti uzeti ispirak, bris i biopsije sluznice bronha i vidljive patološke lezije. Uglavnom se koriste rigidni i fleksibilni bronhoskopi.

Alegološki testovi na inhalacione alergene, ili tzv PRICK kožni testovi se koriste kako bi se utvrdilo postoji li osetljivost organizma na neke od alergena.

Zanima Vas cena spirometrije, pregleda pulmologa, bronhodilatatornog testa, PPD probe, alrgološkog testiranja, bronhoskopije,  ili želite da na svom broj mobilnog telefona dobijete više ponuda od strane privatnih ordinacija, bolnica, poliklinika u Vašem gradu (Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Užicu, Kruševcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku...), jednostavno i potpuno BESPLATNO uradite to na veoma brz i jednostavan način. Kliknite na sliku PULMOLOGA, odaberite uslugu spirometrija, ili ako Vam treba joše neka usluga i kroz nekoliko minuta dobićete ponude sa cenama, akcijama, pogodnostima, i slično.

PRVI put u SRBIJI, samo za Vas. 

 

 

Pulmolog, pulmologija, privatne klinike, uBEogradu, bronhijalna astma, bolesti pluća, poliklinika Ristić, bolnice, dr Ristić cenovnik, najbolja privatna klinika u Beogradu, najbolji pulmolog, skener pluća, VMA Beograd, doktor forum 

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

Contractubex protiv ožiljaka

hijaluronski fileri, botoks, prp, vampirski lifting 

 


 

 

 

 

plasticna hirurgija, hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija, prp

 

                                    

 

 

 

Go to top