Kućni test na helicobacter pylori 

Gorusica, mucnina, povracanje, tezina i bol u zeludcu… Retke su osobe bez ovih simptoma. Medjutim, pacijenti ove simptome uspesno kratkotrajno lece prikrivajuci samo osnovni uzrok bolesti. Dodajte na to i nepravilnu ishranu, srpsku kuhinju i alkohol i dobijate epidemiju bolesti zeludca i celog sistema za varenje.

Kako pristupiti ovom problemu? Regulisati ishranu, smanjiti unos masne, zacinjene i przene hrane. Ako se problem nastavi, potraziti pomoc lekara koji ce vas uputiti na dalje analize. J

edan od osnovnih i najcesci uzrok svih ovih simptoma je prisustvo heliko bakterije u zeludcu, cijim nelecenjem dolazi do ozbiljnijih problema. Ova bakterija se jako tesko leci i zato je jako vazno otkriti je na samom pocetku da bi proces lecenja bio uspesniji u sto kracem vremenskom periodu a samim tim dolazi i do prestanka pojave svih simptoma.

 

Test na heliko bakteriju se izvodi na veoma lak i jednostavan nacin, u toplini svog doma. Potrebna je samo kap krvi iz prsta da bi nas test pokazao da li postoji heliko bakterija u nasem organizmu. Bez invazivnih metoda kao sto je gastroskopija i bez cekanja na zakazivanje zakazivanja potrebnog pregleda, uz ovaj test rezultati ce vam biti dostupni u roku od 5 minuta. 

Detaljnije o izvodjenju testa na:

http://www.globalpharma.rs/proizvodi/briga-o-zdravlju/10-briga-o-zdravlju/14-helicobacter-health-care-test

 

  

  

   

 

 

Bolnica menssana                  

 

 

 

Go to top