POTENCIJA – prirodni lek za potenciju 

Lek za potenciju100 % prirodni preparat, preporučuje se osobama koje imaju probleme sa erekcijom, preranom ejakulacijom, libidom i umanjenom seksualnom željom.

Ako osećate sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas: 

 • promena u kvalitetu erekcije, bilo u tvrdoći penisa ili  nesposobnosti održanja erekcije 
 • jedan od indikatora fizičke impotencije, je i nemogućnost doživljavanja ili održavanja erekcije nakon jutarnjeg buđenja

Psihološka impotencija dolazi naglo i kao reakcija na nedavni događaj. 

 

Naš 100% prirodan preparat, koji ima ciljano izbalansiran sastav, sadrži u sebi med, medicinske gljive (cordyceps), lekovito bilje (peruanska maka, đumbir i giseng). Med je prirodan čaroban lek za jačanje polne moći, koji sadrži elemente neophodne za jačanje seksualne želje i život učine srećnim. U medu se nalazi više različitih kiselina a najviše je organskih kao što su vinska, jabučna, oksalna, limunska, mravlja, sirćetna, a takođe i glutaminska i asparaginska. Poslednja se smatra važnom u uspostavljanju stanja potpune polne moći.

Od minerala, u medu je otkriveno čak 37 elemenata: mnogo kalijuma, kalcijuma, natrijuma, gvožđa, magnezijuma i fosfora, pa i silicijuma, sumpora, mangana i mnogih drugih elemenata. Od minerala, za slabost o kojoj govorimo, od izuzetnog značaja je kalcijum, a za čiju resorpciju je neophodan magnezijum, mineral koji inače reguliše psihičku neurovegetativnu ravnotežu.

Sa aspekta značaja vitamina za jačanje polne moći, treba istaći da su u medu sadržani: vitamin C, tiamin (B1), piridoksin (B6), nikotinska kiselina (B5), pantotenska kiselina (B8), biotin (H) i folna kiselina (Bc). Od posebnog značaja je folna kiselina za stvaranje estrogenih hormona i iskorišćavanje belančevina.  Cordyceps ima veoma bitnu ulogu u jačanju polne moći, kako kod muškaraca, tako i kod žena. U tri odvojene studije, koje su rađene, pokazale su zapanjujuće slične rezultate -  90% žena i 64% muškaraca sa smanjenim libidom i drugim seksualnim problemima su uz pomoć Cordyceps-a znatno napredovali!

Peruanska maka je vekovima poznata po svom pozitivnom uticaju i lekovitom svojstvu na seksualne funkcije kod oba pola. Peruanska maka na muškarce ima izraženo dejstvo u sledećem :

 • Povećava fizičku izdržljivost i energiju
 • Povećava libido i potenciju
 • Poboljšava erekciju
 • Pomaže u stvaranju mišićne mase na prirodan način
 • Pomaže kod impotencije
 • Podiže nivo testosterona
 • Pomaže kod pojave akni i ostalih problema kože
 • Produžava trajanje erekcije
 • Povećava broj i pokretljivost spermatozoida
 • Ublažava simptome andropauze

Đumbir je superkoren vekovima poznat po lekovitom delovanju, a naročito povećava dotok krvi u genitalije.

Prema spisima kineske medicine, ginseng delotvorno leči impotenciju i poremećaje krvnog pritiska. Ginseng smanjuje umor, povećava izdržljivost i pokreće korišćenje rezervi energije. Ginseng znači čovečiji koren, jer koren biljke koji se koristi za lečenje podseća na ljudsku figuru.  Uspešno se primenjuje u lečenju nesanice, hroničnog umora i depresivnih stanja koji su glavni uzročnici seksualne disfunkcije, tako direktno poboljšava polnu moć kod muškaraca. 

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

POTENCIJA - prirodni lek za potenciju, napravljen je kombinacijom meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost proizvodnje polnih hormona kod muškaraca, jačanje seksualne želje i otklanja uzroke impotencije. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti vraća polnu moć i ponovo uspostavlja normalan protok krvi u polnom organu. . Kada se med, lekovito bilje i medicinske gljive pomešaju, čine dejstvo preparata POTENCIJA - prirodni lek za potenciju, delotvornijim nego kada bi se ovi sastojci koristili odvojeno,svaki ponaosob. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, da mešanjem medicinskih gljiva u prahu i lekobilja sa medom, fitoestrogeni iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećer u medu koji fitroestrogene nosi kroz naš krvotok do obolelog organa, a sami fitoestrogeni iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU ! 

Fizički uzroci erektilne disfunkcije su: 

Kardiovaskularne bolesti. To su ateroskleroza (krtost krvnih sudova), hipertenzija i visok holesterol.

Dijabetes - šećerna bolest. Dijabetes oštećuje živce i krvne sudove u telu. To ometa nervne impulse i dotok krvi u penis što otežava postizanje erekcije.

Neuorološke bolesti: Nervni sistem ima vitalnu ulogu za postizanje i održavanje erekcije. Neurološke bolesti mogu uzrokovati pojavu impotencije jer takve bolesti mogu omesti prenos nervnih impulsa od mozga do penisa. Vensko curenje. Kada vene u penisu nisu u stanju sprečiti da krv tokom erekcije ne napusti penis, nemoguće je održati erekciju.

Hormonalni poremećaji. Manjak testesterona, može dovesti do smanjenja seksualne želje te gubitka mogućnosti postizanja erekcija.

Operacije. Operacije debelog creva, raka mokraćnog mehura i prostate često traže otklanjanje tkiva i živaca oko zahvaćenog područja što može dovesti do pojave nemogućnosti postizanja i održavanja erekcije.

Nuspojave lekova: na prvom mestu antidepresivi, sedativi, antihistamici te mnogi drugi

Alkohol, nikotin i droge takođe negativno utičui na seksualne funkcije kod muškarca i dovesti do pojave impotencije. 

Psihološki uzroci erektilne disfunkcije su: 

Depresija je čest uzrok erektilne disfunkcije.

Stres je reakcija čoveka na nešto što traži prilagođavanje na novu situaciju

Teskoba nastaje od straha kako će se seksualni odnos odvijati, pa može stvoriti preteranu brigu koja bi mogla rezultovati pojavom nemogućnosti da se postigne erekcija.

Osećaj krivice i nisko samopoštovanje su također psihološki faktori, mogu se pomešati sa seksualnim funkcionisanjem koji mogu rezultovati nemogućnošću postizanja erekcije. 

CIJENA TEGLICE OD 250 GRAMA JE 16.00 €. Minimalna mesečna terapija su 2 teglice 32,00€

NARUČIVANJE OVDE 

 

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

hijaluronski fileri, botoks, prp, vampirski lifting

plasticna hirurgija, hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija, prp


 

 

  

lekarski pregled za vozacku

Go to top