PLODNOST – prirodni lek za plodnost 

lek za neplodnost100% prirodni preparat, preporučujemo muškarcima i ženama koje imaju probleme sa dobijanjem potomstva. 

Naš 100% prirodan preparat, koji ima ciljano izbalansiran sastav, sadrži u sebi med, lekovito bilje (peruanska maca, cimet) i medicinske gljive koje regenerišu reproduktivne organe kod muškaraca i žena i istovremeno čisteći njihove semenovode. Maka (lat. Lepidium meyenii) biljka poreklom sa Anda, koju zovu i južnoameričkim ili peruanskim žen šenom, zahvaljujući njenim adaptogenim svojstvima (adapotegeni – su materije koje podižu otpornost organizma prema bolestima jačanjememocionalnog i fizičkog zdravlja). Peruanci je vekovima tradicionalno koriste za povećanje plodnosti, ali i kao afrodizijak. Maka pozitvno utiče na fizičko i emocionalno zdravlje, jer obnavlja energiju, vitalnost i plodnost. Održava i reguliše hormonsku ravnotežu kod oba pola, te predstavlja zdravu preventivu hormonskim terapijama kod muškarca i žene. Maka je poznata po svojim afrodizijačkim svojstvima, zbog čega se već vekovima koristi u terapiji steriliteta i kod muškaraca i žena, jer povećava seksualnu želju, pokretljivost i broj spermatozoida.

 

Koren make je sastavljen od ugljenih hidrata (60%), proteina i masnih kiselina. Pozitivno dejstvo Make na plodnost  je posledica adaptogenog dejstva na endokrini sistem i produkciju gonadotropnih hormona.

Žene koje koriste Maku, povećava im se nivo energije, imaju povećanu sposobnost podnošenja stresa i zdravu seksualnu želju, a one u menopauzi, primećuju smanjenje naleta valunga, promena raspoloženja i noćnog znojenja. Kod muškaraca Maka se koristi  u tretmanu smanjenog nivoa testosterona koji se negativno odražava na libido i plodnost. Smatra se da kada se kombinuju med i cimet, mogu izečiti gotovo sve, i to bez ikakvih nuspojava, uključujući rešavanje problema neplodnosti kod žena i muškaraca. Cimet se koristi i u ajurvedskoj medicini zajedno sa medom, već stotinama godina, u cilju povećanja plodnosti kod muškaraca. U zemljama na dalekom istoku i Japanu, žene koje ne mogu da zatrudne, uzimaju malo cimeta sa pola male kašike meda i time bi mazale desni više puta dnevno, tako da mešavina polako preko pljuvačke uđe u organizam. 

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

PLODNOST- prirodni lek za plodnost napravljen je kombinacijom meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, povoljno deluje na uravnoteženost rada endokrinog sistema i poboljšava zdravstveno stanje reproduktivnih organa. Terapija od 6- 12 meseci u potpunosti otklanja potencijalne uzroke i smetnje koje vam stoje na putu do željenog potomstva, a koje su zdravstvenog karaktera. . Kada se med, lekovito bilje i medicinske gljive pomešaju, čine dejstvo preparata PLODNOST- prirodni lek za plodnost, delotvornijim nego kada bi se ovi sastojci koristili odvojeno,svaki ponaosob. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, da mešanjem medicinskih gljiva u prahu i lekobilja sa medom, fitoestrogeni iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećer u medu koji fitroestrogene nosi kroz naš krvotok do obolelog organa, a sami fitoestrogeni iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU ! 

Koji su to uzroci koji vas sprečavaju da dođete do potomstva :

1. Amenoreja

Potpuni izostanak menstruacije ili amenoreja, je simptom a ne bolest.

Kod žena koja su imale redovne ili neredovne menstruacije, amenorejom smatramo izostanak menstruacije u periodu od 6 meseci.

Uzroci amenoreje mogu biti

  • poremećaji u istecanju menstrualne krvi, najčešće problemi sa matericom
  • poremećaji prednje hipofize
  • poremećaji jajnika
  • poremećaji hipotalamusa

2. Pušenje i kofein 

Poznato je da pušenje negativno utiče na dugovečnost i pokretljivost spermatozoida i može izazvati genetske promene koje utiču na nasleđe. Dokazano je da žene i muškarci koji puše, imaju manje uspeha u začeću i niži seksualni nagon. Isto tako, potvrđeno je da redovna konzumacija kofeina ugrožava nivo plodnosti.

3. Urođene anomalije

Urođeni poremećaji u građi ženskih polnih organa su česti. U fetalno doba, u ženskom se plodu moraju razviti i spojiti tzv. Müllerovi kanali, iz kojih nastaju jajovidi i materica. Dva parna Müllerova kanala razvijaju se u strukture ženskog polnog sistema: matericu,vrat materice i jajovode. Ukoliko dođe do greške kod toga spajanja ili razvijanja, žensko dete će se  roditi sa anomalijom. Anomalije mogu biti najčešći uzrok neplodnosti, smanjene plodnosti, menstrualnih poremećaja, prevremenih poroda, ponavljanih spontanih pobačaja, ili rađanja mrtve dece.

4. Zabranjene supstance, alkohol i nepravilna ishrana

Upotreba lakih i teških droga, smanjuje kvalitet sperme za čak 50%. Konzumiranje alkohola u prekomernim količinama, isto negativno utiče na plodnost kod žena i muškarca.

Dugoročni disbalans u unošenju makro i mikro nutrijensa kroz ishranu nepovoljno se odražava na većinu sistema u organizmu, naravno i na reproduktivni. Manjak svežeg povrća i voća i integralnih žitarica tokom dužeg perioda kod muškaraca može voditi oligospermiji zbog nedostatka veoma važnih minerala i vitamina. Teške dijete kojima se podvrgavaju pojedine žene mogu narušiti hormonalnu ravnotežu i voditi neredovnom ciklusu ili čak amenoreji.

5. Sindrom policističnih jajnika

Hronično stanje kod žena je u današnje vreme je sindrom policističnih jajnika, koje karakteriše neredovna menstruacija, a ponekad i višak muških hormona, koji su uzrok pojačane dlakavosti, akni ili gubitka kose. Veoma je bitno razlikovati sindrom - PCOS, u kojem uvek postoji višak muških spolnih hormona, od nalaza policističnih jajnika na ultrazvuku, koji sami po sebi nisu opasni.

6. Umanjena fizička aktivnost i gojaznost

Pokrenite se što pre, ako u vašem životu prevladava sedenje! Svi znamo da dozirana i umerena rekreacija popravlja opšte zdravstveno stanje, sprečava gojaznost i oslobađa od negativnih efekata stresa. Dobar trening kod muškaraca povećava nivo testosterona za oko 30% posto, koji je veoma značajan hormon za reproduktivno zdravlje.

Gojaznost kod muškaraca čest je uzrok impotencije, a kod žena povećava nivo estrogena, a to negativno utiče na ovulaciju, i povećava se rizik od pojave cisti na jajnicima. Pravilna ishrana kod muškaraca i žena, trebala bi da obiluje bogatim izvorima omega 3 masnih kiselina, proteinima i ugljenohidratima i adekvatnim unosom minerala i vitamina, kroz ishranu bogatu voćem i povrćem – a samim tim poboljšava se nivo plodnosti i povećavaju se šanse za začeće.

7. Oštećeni jajovodi

Mesto oplodnje, gde se susreću spermatozoid i jajne ćelija, je jajovod i ako je on oštećen, do trudnoće neće doći, ili će se desiti, ali oplođeni zametak neće stići do materice pa će nastati vanmaterična trudnoća.

Dešava se u 1% svih trudnoća, a plod ne može preživeti. Izuzetno je opasna, jer može dovesti do krvarenja opasnih po život, ukoliko se ne prepozna na vreme. 

CIJENA TEGLICE OD 250 GRAMA JE 15.50€ minimalna mesečna terapija su 2 teglice 31,00€a

NARUČIVANJE OVDE

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

Contractubex protiv ožiljaka

hijaluronski fileri, botoks, prp, vampirski lifting 

 


 

 

 

 

plasticna hirurgija, hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija, prp

 

Go to top