LAKŠE SE DIŠE – prirodni lek za bronhitis 

lek za bronhitis100% prirodan preparat, preporučuje se osobama koje imaju probleme sa organima respiratornog trakta, za decu i odrasle koji boluju od bronhitisa, bronhijalne astme, respiratornih infekcija. Preparat namenjen za pušače i bivše pušače.

Ako osećate sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:

 

  • kаšаlj
  • kаšаlj koji se pogoršava ujutru i u vlаžnim prostorijama
  • nedostatak daha i otežano disanje (dispneja)
  • groznica i jeza
  • umor
  • ispljuvak različite boje (od bele do zelenkaste)
  • česte respirаtorne infekcije (kаo što su prehlаdа ili grip)
  • šištаnje pri disanju (vizing)
  • nelаgodnost u grudimа
  • produktivаn kаšаlj sa iskašljavanjem sekreta 

Naš 100% prirodan preparat, koji ima ciljano izbalansiran sastav, sadrži u sebi med, lekovito bilje (ehinacea i beli slez) i kombinaciju lekovitih gljiva koji uspešno otklanja uzroke obolenja bronhitisa, alergijskog bronhitisa, bronhijalne astme, pušačkog kašlja i svih drugih obolenja respiratornog trakta. Pčele sakupljaju samo ˝lekovitu˝ pelud, ali ne i alergijsku, koju prenosi vetar i važan su ˝antihistaminik˝! Pčele tokom ispaše, a pri povratku, obogaćuju vazduh oko pčelinjaka peludnim zrncima pomešanim s feromonima i fitoncidima ( biljni antibiotici). I, ˝LAKŠE SE DIŠE˝! Propolis, pomešan sa medom, je prirodni antibiotik, a za razliku od sintetičkih antibiotika ne remeti crevnu floru digestivnog trakta, i ne može se postati rezistentan na njega. Pored toga što antimikrobno deluje, ima i anestetičko dejstvo i odmah nakon primene, osetno se smanjuje bol u grlu kao i suv nadražajni kašalj.

Ehinacea je jak imunostimulans: jača odbrambeni sistem organizma i povećava proizvodnju antitela i leukocita u krvi, i tako deluje protivupalno i zaceljujuće. Aktivna svojstva ehinacee nemaju nus pojave, za razliku od farmaceutskih proizvoda, zato se uspešno pokazala kao preventiva protiv dečijih bolesti, gripe, bronhitisa i bolesti disajnih organa. Vekovima je koren belog sleza veoma cenjen u lečenju plućnih bolesti. Koren belog sleza veoma povoljno deluje kod kašlja, bronhitisa i plućnog katara, a kao lek se preporučuje kod bronhialne astme i početne tuberkuloze pluća.

Kombinacija medicinskih gljiva shiitake i reishi deluje sinergijski na celokupan organizam , pa samim tim i jačanje plućne funkcije. 

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

LAKŠE SE DIŠE – prirodni lek za bronhitis, napravljen je kombinacijom meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, koji deluje na uravnotežen rad pluća, razblažuje spotum (šlajm) u plućima i jača organizam da  spotum izbaci napolje. Izvrsne rezultate je pokazao kod pušača i bivših pušača jer u potpunosti pročisti pluća, i otkloni sve smetnje koje su pušači do tada imali prilikom disanja. Potpuno eliminiše kašalj i uzroke kašlja. Korištenjem prirodnog leka LAKŠE SE DIŠE, već posle 15-20 dana oseća se vidno poboljšanje  kod obolelih, naročito kod dece kja su obolela. Da bi se potpuno oporavili od bolesti pluća potrebno je da sprovedete terapiju sa našim prirodnim lekom između 4 - 6 meseci. Kada se med, lekovito bilje i medicinske gljive pomešaju, čine dejstvo preparata LAKŠE SE DIŠE – prirodni lek za bronhitis, delotvornijim nego kada bi se ovi sastojci koristili odvojeno,svaki ponaosob. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, da mešanjem medicinskih gljiva u prahu i lekobilja sa medom, fitoestrogeni iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećer u medu koji fitroestrogene nosi kroz naš krvotok do obolelog organa, a sami fitoestrogeni iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU ! 

Med je izuzetno bitan za zdravlje i pravilnu ishranu dece 

Najvažni faktor za pravilan rast i razvoj deteta je pravilna ishrana. Dečiji organizam stalno ima anatomske, fiziološke, psihološke i imune promene. Deca koja se pravilno hrane, manje obolevaju od dece koja se nepravilno hrane. Med je jako bitan faktor u dečijoj ishrani  zbog svog antirahitičnog, antianemičnog, antibakteriskog i antivirusnog dejstva. Deca koja uzimaju med umesto šećera, imaju zdrave kosti, dobru krvnu sliku, bolju probavu i intezivni rast, a i puno su otpornija od dece koja ne konzumuraju med. 

CIJENA teglice OD 250 GRAMA  JE 16.00€ minimalna mjsečna terapija je 2 teglice 32€

NARUČIVANJE OVDE 

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

Contractubex protiv ožiljaka

hijaluronski fileri, botoks, prp, vampirski lifting 

 


 

 

 

 

plasticna hirurgija, hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija, prp

 

Go to top