Marketing

Ukoliko ste zainteresovani za oglašavanje na našem sajtu simptomi.rs, nudimo niz opcija koje odgovaraju vašim potrebama. Evo pregleda dostupnih mogućnosti oglašavanja:

Pozicije banera: Nudimo različite pozicije banera na našoj veb stranici, uključujući vrh i dno stranice, bočnu traku i u članku. Ove pozicije su odlične za prikazivanje vašeg brenda i privlačenje saobraćaja na vašu veb lokaciju.

Objave: Nudimo i sponzorisane postove na našoj veb stranici, što može biti odličan način da promovišete svoj brend ili proizvod u detaljnijem formatu. Sponzorisane postove pišete vi ili vaš tim i podležu uredničkim pregledima pre objavljivanja na našoj veb stranici.

Iskačući baneri: Nudimo i popup banere koji se mogu prikazati kada korisnik poseti našu veb lokaciju. Popup baneri su efikasan način da privučete pažnju korisnika i mogu se koristiti za promociju posebne ponude ili podsticanje registracije na vaš bilten.

Ako ste zainteresovani za oglašavanje na našoj veb stranici, kontaktirajte nas da razgovaramo o vašim potrebama i da dobijete ponudu za naše usluge. Nudimo fleksibilne opcije cena koje odgovaraju vašem budžetu i možemo da sarađujemo sa vama na kreiranju prilagođene reklamne kampanje koja odgovara vašim potrebama.

Imajte na umu da zadržavamo pravo da odbijemo sve zahteve za oglašavanje za koje smatramo da ne odgovaraju našoj veb stranici ili koji ne ispunjavaju naše standarde. Pored toga, ne prihvatamo oglašavanje proizvoda ili usluga koje nisu povezane sa medicinom ili zdravstvenom zaštitom.

Hvala vam na interesovanju za oglašavanje na našoj veb stranici i radujemo se što ćemo raditi sa vama na promociji vašeg brenda ili proizvoda našoj publici.

Za više informacija možete nas kontaktirati na: info@simptomi.rs