Napomena

Pristupom na portal simptomi.rs,

saglasni ste sa napomenom 

Portal simptomi.rs nije zamena za lekarski pregled. Informacije na portalu nisu sugestija za određeni program lečenja. Cilj portala  je da dopuni informisanost posetilaca o zdravlju, ishrani i vaspitanju. U slučaju zdravstvenog problema obratite se lekaru u ovlašćenoj zdravstvenoj ustanovi. Pre primenjivanja bilo kakvog saveta pročitanog na portalu simptomi.rs, obavezno se posavetujte sa svojim lekarom.

Sve informacije su informativnog karaktera i ne mogu zameniti lekara. Ukoliko imate zdravstvene probleme, treba da se obratite svom lekaru, a u slučaju stanja medicinske hitnosti, pozovite nadležnu službu hitne pomoći.Vlasnik portala  i saradnici ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu eventualnu štetu nastalu njegovim korišćenjem, bilo direktnu, ili posrednu.

Nećemo se smatrati odgovornim za bilo kakva oštećenja, ili povrede koje nastanu zbog pristupa portalu i njegovom sadržaju, ili nemogućnosti da pristupite, ili zbog vašeg oslanjanja na bilo koju informaciju koja se u njemu nalazi. Takodje, ne prihvatamo obavezu za direktne, indirektne, slučajne, posledične, kaznene,  specijalne i druge štete, propuštene prilike, izgubljenu dobit, ili bilo koji drugi gubitak, ili bilo kakvu štetu. Ovo ograničenje obuhvata oštećenja i sve viruse koji mogu da se jave na vašoj kompjuterskoj opremi.

Ne preuzimamo odgovornost, niti kontrolu nad sadržajem portala koji su u vezi sa portalnom simptomi,.rs, ili radom niti za bilo koju štetu nastalu njihovim korišćenjem.

Zadržavamo pravo da izmenimo, zamenimo, ili izbrišemo svaki sadržaj i da prekinemo distribuciju ove internet prezentacije u bilo koje vreme po ličnom pravu diskrecije.

Sadržaj portala je zaštićen zakonima o autorskom pravu i svi tekstovi su registrovani u zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije. Nisu dozvoljene nikakve izmene, ili dalja reprodukcija ovog sadržaja. Ovaj sadržaj se ne sme umnožavati, ili koristiti na neki drugi način bez pismenog odobrenja od strane vlasnika portala simptomi.rs.

Sva pitanja, komentari i predlozi, uključujući sve ideje, pronalaske, koncepte, tehnologiju, ili znanje poslate na ovaj portal elektronskom poštom, ili na bilo koji drugi način, nećemo smatrati poverljivim i one postaju naše vlasništvo. One se dalje mogu koristiti bez ograničenja na bilo koji način i u bilo koju svrhu uključujući i usavršavanje, proizvodnju i/ili prodaju robe, ili usluga.