O nama

Portal simptomi.rs je nastao iz potrebe običnog čoveka da sazna što više o odredjenim bolestima i stanjima.

U današnje vreme smo suočeni sa sve većim problemom da se do lekara uopšte dodje, a kada se dodje, najčešće informacije o bolestima i stanjima nisu detaljne koliko bi to pacijenti, ili njihovi bližnji želeli.

Na portalu simptomi.rs radi tim lekara sa medicinskog fakulteta univerziteta u Beogradu i tokom pisanja, trudili smo se da što više izbegavamo stručne (doktorske) izraze koji pričinjavaju velike teškoće običnom čoveku, medjutim u odredjenim situacijama to nismo mogli da izbegnemo, ali ukoliko bilo koji posetilac portala ima teškoća, ili ne razume, ili prosto misli da mu treba još neka informacija, tu je rubrika Pitajte lekara u kojoj će lekari iz našeg tima ažurno da odgovore na bilo koje Vaše pitanje.

Svi tekstovi portala simptomi.rs predstavljaju autorska dela i nisu nastali pukim kopiranjem informacija sa drugih internet sajtova i kao takvi su zaštićeni zakonom o zaštiti intelektualne svojine Republike Srbije (vidi napomenu pri pristupu portalu).

Takodje, prilikom pisanja o bolestima i stanjima, naši lekari su se trudili da informacije koje pružaju mogu da se koriste i u stručne svrhe, ukoliko kolege žele jednostavno da se podsete.

Naša ideja je da sve informacija o bolestima i stanjima možete da nadjete na portalu simptomi.rs, a slobodno možemo da kažemo da je u pitanju trenutno jedna od najvećih baza medicinskog znanja u regionu, a naša vizija je da budemo ubedljivo najveća baza, pa su Vaše sugestije dobrodošle.

Sa željom da naš portal što više i bolje vrši funkciju medicinskog informisanja i prosvećivanja, želimo Vam dobrodošlicu.