Postavljanje tekstova

Portal simptomi.rs broji između 450 i 500 hiljada unikatnih poseta na mesečnom nivou, Vaš medicinski članak može vrlo brzo doći do ciljne grupe i zbog toga smo idealno web mesto gde možete da postavite svoj originalni tekst.

Ako ste zainteresovani da potpuno besplatno unesete članak na naš sajt simptomi.rs, budite slobodni da nam pošaljete. Evo kako možete da pošaljete svoj članak na razmatranje:

Napravite originalan članak vezan za medicinu za koji verujete da bi bio od interesa za naše posetioce.

Uverite se da je vaš članak u skladu sa našim smernicama, koje uključuju ograničenje od 3 veze (linka) po članku, originalni sadržaj i da nije objavljen na drugom mestu. Bitna napomena: Linkovi u tekstu moraju voditi ka sajtovima koji imaju veze sa medicinom.

Pošaljite svoj članak na našu email adresu info@simptomi.rs

U imejlu uključite svoj članak u telo imejla ili kao prilog u kompatibilnom formatu datoteke, kao što je Word ili Google dokument.

Ako vaš članak ispunjava naše kriterijume, mi ćemo ga pregledati i odgovoriti vam u razumnom roku.

Imajte na umu da zadržavamo pravo da odbijemo sve članke koji nisu u skladu sa našim smernicama ili za koje verujemo da ne odgovaraju našoj veb stranici.

Slanjem članka na simptomi.rs, saglasni ste da nam dozvolite da uređujemo i unosimo izmene u članak ukoliko smatramo potrebnim kako bismo obezbedili da ispunjava naše standarde i da odgovara našoj publici.

Hvala vam na interesovanju za doprinos portalu simptomi.rs