VISOKI HOLESTEROL – prirodni lek za visok holesterol
100% prirodni preparat za osobe koje imaju zdravstvene probleme sa jetrom, povišenim nivoom masnoća, triglicerida i holesterola u krvi.
Visok nivo holesterola u krvi nema očiglednih simptoma, ali predstavlja ozbiljan faktor rizika za druge bolesti koje imaju prepoznatljive simptome, uključujući anginu pektoris, aterosklerozu, srčane bolesti, visok pritisak, moždani udar i druge.
Ako osećate sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:
- meke, žućkaste kožne izrasline ili oštećenja mogu ukazivati na genetsku predodređenost nesposobnosti organizma da normalno prerađuje trigliceride i holesterol.
- dijabetes i gojaznost mogu biti tesno povezani s visokim nivoom holesterola.
- Takođe i impotencija može biti posljedica toga što su arterije zahvaćene prevelikom količinom holesterola.
Naš 100% prirodan preparat, koji ima ciljano izbalansiran sastav, sadrži u sebi med, medicinske gljive (CORDYCEPS, SHIITAKE) i lekovito bilje ( alfalfa, artičoka i kurkuma) koji pomešani zajedno sinergijski deluju na regenaraciju jetre i samim tim čišćenju krvnih sudova od viška triglicerida, masnoće, i lošeg holesterola (LDL). Samo uzimanje meda ima pozitivnu ulogu u regulisanju sinteze holesterola.
Četiri odvojene studije su pokazale da Cordyceps sinensis utiče na smanjenje nivoa ukupnog holesterola za 10 – 21%, triglicerida za 9 – 26% i u isto vreme povećava nivo “dobrog” holesterola za 27 – 30%.
-povećava sposobnost stvaranja krvnih ćelija i njihovu funkciju
-pospešuje reparaciju DNK
-poboljšava funkcije jetre, naročito kod hepatitisa i subhronične ciroze jetre.
Shiitake su idealan prirodan lek za visok holesterol. Previsok nivo holesterola prvenstveno onoga niske gustoće, je uzrok slepljivanja krvnih zrnaca, odnosno povećanu viskoznost krvi, a u 30-tim godinama života zidovi krvnih sudova postaju manje rastezljivi, što rezultira slepljivanje krvnih zrnaca, a sa smanjenom elastičnošću žila smanjuje se i protok krvi, a time i “ispiranje” ugrušaka.
Shvaćanje narodne medicine dalekoistočnih naroda je u tome, da je gljiva shiitake takva hrana koja “aktivira krvotok” i sprečava i leči “izliv krvi u mozak”. Ne samo shiitake, nego i druge vrste lekovitih gljiva, sadrže eritadenin, grifolin, visoko nezasićene masne kiseline, derivate nekih ganoderičnih kiselina, neutralna detergent-vlakna i hitinska vlakna, koji u velikoj meri snižavaju odnosno održavaju normalnu nivo masnoća (holesterola, triglicerida i fosfolipida) u krvi. Alfalfa(Medicago Sativa)je hranljiva biljka bogata mineralima i vitaminima naročito gvožđem, kalijumom, kalcijumom, magnezijumom i vitaminom K. Sadrži velike količine hlorofila, vitamina E i beta-karotina, i amino kiseline L-kanavanin, koje pokazuju anti-virusne, anti-bakterijske i anti-tumorske aktivnosti. Alfalfa snižava nivo holesterola i pospešuje apsorpciju proteina, kalcijuma i drugih hranljivih sastojaka. Smatra se da upravo lučenje žuči i pojačano stvaranje izazvano artičokom potiče prirodnu probavu namirnica bogatih masnoćama. Dokazano je da smanjuje nivo triglicerida i povišenog holesterola u krvi, a za to su zadužena dva procesa koje podstiče artičoka:
– pojačana razgradnja holesterola u žučne kiseline i time njegovo uklanjanje putem žučovoda
– pojačani reverzni transport holesterola, odnosno izbacivanje viška holesterola iz organizma putem probavnog sistema
Artičoku zato nazivaju ubica holesterola.
Kurkumin ima snažnu antioksidantsku i antiinflamatornu aktivnost, čiji se mehanizmi delovanja odražavaju na zdravlje debelog creva, imaju neuroprotektivno dejstvo i pružaju jaku potporu zdravlju kardiovaskularnog sistema. Zahvaljujući antioksidantskom i antiinflamatornom efektu, kurkumin kod zapaljenskih oboljenja ima dejstvo da smanji rizik od nastajanja visokog nivoa holesterola i predupredi nastajanje kamena u žuči.
Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?
VISOK HOLESTEROL – prirodni lek za visok holesterol napravljen je kombinacijom meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost rada jetre i normalizuje odnos dobrog (HDL) i lošeg (LDL) holesterola. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti regeneriše jetru i normalizuje njen rad i normalizuje količinu masti, triglicerida i holesterola u krvotoku. Kada se med, lekovito bilje i medicinske gljive pomešaju, čine dejstvo preparata VISOK HOLESTEROL – prirodni lek za visok holesterol, delotvornijim nego kada bi se ovi sastojci koristili odvojeno,svaki ponaosob. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, da mešanjem medicinskih gljiva u prahu i lekobilja sa medom, fitoestrogeni iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećer u medu koji fitroestrogene nosi kroz naš krvotok do obolelog organa, a sami fitoestrogeni iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !
Četiri vrste namirnica koje vam pomažu u smanjivanju holesterola:
1. Ovsene pahuljice, ovsene mekinje i hrana bogata vlaknima
Rastvorljiva vlakna se nalaze i u ječmu, pasulju, jabukama, kruškama i šljivama.
2. Riba i omega-3 masne kiseline
Najveću koncentraciju omega-3 masnih kiselina sadrže sledeće vrste riba:
Skuša, rečna pastrmka, haringa, sardina, tuna i losos
Ukoliko ne volite ribu, omega-3 masne kiseline se mogu naći i u hrani kao što su ulje od semena lana.
3. Orah, badem i ostalo koštičavo voće
Orah, badem i ostalo koštičavo voće smanjuju nivo holesterola u krvi.
4. Maslinovo ulje
Maslinovo ulje sadrži moćan miks antioksidanata koji smanjuju loš LDL holesterol, a pri tom ne smanjuju dobar HDL holesterol.
Ako u ishrani koristite ekstra devičansko maslinovo ulje (extra-vergine), tada su efekti na smanjenje nivoa lošeg LDL holesterola u organizmu još veći. Devičansko maslinovo ulje označava maslinovo ulje koje je manje obrađeno te stoga sadrži više antioksidanata koji su zdravi za srce.
CIJENA TEGLICE OD 250 GRAMA JE 15.00 € minimalna mesečna terapija su 2 teglice 30,00€