Zaboravljam dogadjaje i dogovore

Poštovani,
Već neko vrijeme primjetila sam da zaboravljam događaje, dogovore, sve do onih sitnih problema gdje sam ostavila ključeve... Imam 57 godina i radim vrlo zahtjevan posao kao odgovorna osoba i s puno klijenata.
Razlog koji me je potako da pišem je današnji događaj kada sam u jednom trenutku u potpunosti zaboravila, događaj koji se zbio dva sata prije u potpunosti je nestao iz moje memorije. to nje bilo potiskivanje zato što je nešto neugodno. to je bio običan susret s klijentom. Nisam se mogla sjetiti ni osoba ni vremana ni situacije. Kolega me je podsjetio na detalje, ali ja nisam mogla se sjetiti događaja i komunikacije od samo dva sata vremenske razlike kada se dogodila. Tek navečer sam se sjetila detalja.
Nažalost to nije prvi puta i neznam koju vrstu pregleda bi bilo dobro učiniti.
Hvala za odgovor.

Odgovor

S obzirom na zahtevan i odgovoran posao koji obavljate moguće je da se radi o prezasićenosti.Međutim s obzirom na pol-hormonalni status,kao i godine života opisane tegobe mogle bi da budu posledica iz kruga neuroloških ili hormonalnih poremećaja.Pošto su vodeće tegobe psihičke prirode savetujem Vam da se najpre javite neuropsihijatru radi pregleda i dalje dijagnostike.
Srdačan pozdrav,
dr Vladimir Lazić,neuropsihijatar

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

 

lanac apoteka filly farm 

 

  

 

  

lekarski pregled za vozacku

Bolnica menssana                  

 

 

 

Go to top