Zaboravljam dogadjaje i dogovore

Poštovani,
Već neko vrijeme primjetila sam da zaboravljam događaje, dogovore, sve do onih sitnih problema gdje sam ostavila ključeve... Imam 57 godina i radim vrlo zahtjevan posao kao odgovorna osoba i s puno klijenata.
Razlog koji me je potako da pišem je današnji događaj kada sam u jednom trenutku u potpunosti zaboravila, događaj koji se zbio dva sata prije u potpunosti je nestao iz moje memorije. to nje bilo potiskivanje zato što je nešto neugodno. to je bio običan susret s klijentom. Nisam se mogla sjetiti ni osoba ni vremana ni situacije. Kolega me je podsjetio na detalje, ali ja nisam mogla se sjetiti događaja i komunikacije od samo dva sata vremenske razlike kada se dogodila. Tek navečer sam se sjetila detalja.
Nažalost to nije prvi puta i neznam koju vrstu pregleda bi bilo dobro učiniti.
Hvala za odgovor.

Odgovor

S obzirom na zahtevan i odgovoran posao koji obavljate moguće je da se radi o prezasićenosti.Međutim s obzirom na pol-hormonalni status,kao i godine života opisane tegobe mogle bi da budu posledica iz kruga neuroloških ili hormonalnih poremećaja.Pošto su vodeće tegobe psihičke prirode savetujem Vam da se najpre javite neuropsihijatru radi pregleda i dalje dijagnostike.
Srdačan pozdrav,
dr Vladimir Lazić,neuropsihijatar

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

hijaluronski fileri, botoks, prp, vampirski lifting

plasticna hirurgija, hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija, prp


 

 

  

lekarski pregled za vozacku

                                    

 

 

 

Go to top