Učestala ukočenost i bolovi oko zglobova

Imam učestalu ukočenost i bolove jakog intenzit. vezivnih tkiva oko zglobova po cijelom tijelu i bolove sa pečenjem duž obje strane tjela zglobova ruku i nogu ( momentalno spavam na trbuhu jer duže od pet min, ne izdržim u jednom položaju radi bolova i pečenja) uzimam neurontin i movalis tabl. ublaže mi tegobe. Dali če to ikada proči i hoću li ikada više biti sposobna za normalan život. imam 55 god. Osječam se zarobljenom u vlastitom tjelu jer od ukočenosti nemogu se ni kretati a da ne osječam ono " poludit ću jer nemogu ni šetati normalno". dali će mi ljekovi ozdraviti živce u mišićima i koji ljekovi. Inače patim od gastritisa i stenoze kralježn.i lumbalnom dijelu. Dali sam pokvarila želudac tim ljekovima i imam slabo varenje u želucu i crijevima kako da to izlječim a da ubijem bol i barem donekle živim i radim normalno. pa tek mi je 55.

Odgovor

Pre ordiniranja bilo kakve terapije mora se traziti i naci razlog Vasih tegoba ( ukocenosti i bolova).
Savetujemo Vam da primarno uradite laboratorijske analize kako bi se iskljucio ili potvrdio zaplajenski proces: kompletnu krvnu sliku, sedimentaciju eritrocita, fibrinogen, CRP, ASTO titar i ANA (antinuklearna antitela) kao i pregled urina.
Sa tim nalazima bi Vas trebao pregledati kompletno reumatolog.
Sa Movalisom budite oprezni i ukoliko imate problem sa zelucem uzimajte dva puta dnevno pola sata pre dorucka i vecere Controloc a 20 mg tablete.
Ukoliko zelite da Vas pregleda reumatolog u Bel Medic-u stojimo Vam na raspolaganju a pregled mozete zakazati emailom poliklinika@belmedic.com ili telefonom 011 309 1000.
 
S postovanjem,
Dr Ivana Petrovic

 

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

hijaluronski fileri, botoks, prp, vampirski lifting

plasticna hirurgija, hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija, prp


 

 

  

lekarski pregled za vozacku

                                    

 

 

 

Go to top