Operacija (hirurško uklanjanje, sklanjanje) mladeža, cena, cena u Beogradu

Otvorili ste artikal na ovom sajtu, možda u želji da nađete tabelu koja je veoma pregledna i u kojoj ćete moći da jasno vidite sve cene operativnog odnosno hirurškog uklanjanja mladeža.

Mi nećemo da vam napravimo tabelu, ali ćemo vam saopštiti koje su cene hirurškog uklanjanja mladeža.
 
Pre nego što vam saopštimo cene hirurškog uklanjanja mladeža u Beogradu, zamolićemo vas da pročitate par rečenica ovog teksta.
 
Naime u našoj zemlji, svako želi da prođe jeftinije naročito u uslugama koje znaju da budu veoma skupe. U moru različitih privatnih bolnica, ordinacija, ambulanti dermatoloških ordinacija, kako prepoznati onu najbolju, a sa druge strane ne platiti uslugu nekoliko puta skuplje.
 
Prvo i osnovno pravilo ukoliko želite da operativno uklonite mladež je da insistirate da operaciju izvodi specijalista hirurgije, odnosno specijalista estetske hirurgije.
Uvek zahtevajte da vas operiše hirurg,  jer u slučaju da vas operiše dermatolog, ili lekar bez specijalizacije može doći do nepredviđenih komplikacija, čak i kod intervencija kao što je skidanje mladeža, o čemu ćemo pričati nekom drugom prilikom.
 
Ovo posebno naglašavamo, jer smo i poslednje vreme primetili trend da cak pojedine dermatološke ordinacije nude usluge hirurškog uklanjanja mladeža što bi bilo potpuno legitimno da tu operaciju ne izvodi dermatolog.
 
Naime samo specijalista hirurgije po mogućnosti specijalista plastične hirurgije, može i trebalo bi da se bavi operacijom uklanjanja mladeža.
 
Ovo naglašavamo iz više razloga.
 
Prvi razlog je ožiljak koji ostaje nakon intervencije hirurškog uklanjanja mladeža.
Niko ne želi da na nekom vidljivom delu tela, naročito recimo na licu postoje jasno izraženi i vidljivi ožiljci.
 
Lekar specijalista hirurgije zna u kom smeru koža sme da se zaseca na određenim delovima tela kako bi ožiljak bio što manji, po mogućnosti nevidljiv.
 
U slučaju da se rez postavi nepravilno postoji mogućnost formiranja takozvanih hipertrofičnih ožiljaka, odnosno keloida.
 
Drugo veoma važno pitanje koje se postavlja prilikom operativnog uklanjanja mladeža je tehnika šivenja.
 
Potpuno je neprihvatljivo i neprimereno ušivanje rane najjednostavnijim oblicima šivenja. Postoji veoma veliki broj tehnika šivenja i mi u našem centru koristimo sve tehnike u zavisnosti od veličine rane od dubine rane i od mesta na kome se rana ušiva.
 
Na taj način postiže se veoma dobar estetski efekat odnosno ožiljci nakon operativnog uklanjanja mladeža gotovo da ne postoje.
 
Operacija mladeža radi se pod uslovima lokalne anestezije bol apsolutno ne postoji i operacija traje veoma kratko do petnaestak minuta.
 
Nakon operacije vrši se previjanje rane u slučaju da je hirurški rez bio veći, odnosno stavlja se samo jedan sterilstrip kod malih rezova.
 
Pacijenti mogu da menjaju flastere odnosno stripove i sami ili da dođu u naš centar radi previjanja.
 
Skidanje konaca vrši se nakon 7 dana od operacije ili konci ostaju nešto duže ukoliko je mladež skinut sa leđa.
 
U našem centru cena hirurškog lečenja odnosno hirurškog uklanjanja mladeža pod uslovima lokalne anestezije je 50 eura u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.
Sva kontrolna previjanje kao i skidanje konaca se ne naplaćuju.
Operaciju skidanje mladeža previjanje i skidanja konaca izvodi lekar specijalista estetske hirurgije.

Pozovite broj telefona 069 / 2161-336, ili broj telefona 064 / 2555-252.

Lekar, specijalista hirurgije će Vam potpuno BESPLATNO dati savet.

Takodje, možete da nam pošaljete i sliku, ili da nas pozovete na viber, ili watsapp.

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

                                    

 

 

 

Go to top